Bedrijven

BEDRIJVEN

Op deze pagina vindt u de informatie over de massages die speciaal gericht zijn op bedrijven en instellingen.

Stoelmassage

 
Wat is stoelmassage?

In 15 tot 20 minuten masseren wij uw medewerkers op een speciale massagestoel. We masseren het hoofd, de nek, schouders, rug, armen en handen. Zij kunnen hun kleding gewoon aanhouden en hoeven nergens naar toe. Wij geven de massages namelijk op uw bedrijf tijdens kantooruren.

Het is een preventieve massage om oa RSI klachten te voorkomen. De preventieve stoelmassage is een zeer effectieve manier om het lichaam in balans te brengen en is gebaseerd op drukpuntmassage (acupressuur) die ook wel Shiatsu wordt genoemd. Tevens worden de spieren die veel statisch belast worden tijdens bureauwerk gemasseerd.

Zijn er echter al bepaalde klachten dan kunnen we die ter plekke behandelen met massagetherapie. De massage zorgt ervoor dat uw medewerkers weer fit en ontspannen worden.

 

Wat doet KWIEK?

KWIEK is gespecialiseerd in het geven van stoelmassages aan medewerkers in het bedrijfsleven en de publieke sector. Hierbij staat het gemak van de medewerkers voorop, wij geven de massages op uw locatie. Zo u wenst worden uw medewerkers 15 tot 20 minuten gemasseerd om weer te ontspannen en te verfrissen. Meer werkplezier en een verhoogde productiviteit zijn slechts enkele van de positieve effecten, lees verder voor de vele voordelen voor u.

Wij werken alleen met gediplomeerde massage- en fysiotherapeuten. Ons netwerk is groot en we kunnen in heel Nederland masseurs inzetten.

 

Waarom stoelmassage?

Iedereen heeft het tegenwoordig ontzettend druk. Steeds vaker met minder mensen meer werk verzetten Deze werkdruk vraagt veel van lichaam en geest. Stress en een verkeerde werkhouding kunnen leiden tot klachten als: een stijve nek en schouders, rugklachten, hoofdpijn, vastzittende spieren, stijve gewrichten en RSI. Door regelmatige stoelmassage kunnen deze problemen voorkomen worden. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Het resultaat van een stoelmassage op regelmatige basis:

  • daling van het ziekteverzuim
  • preventie van RSI
  • verminderen van stress en burnout
  • toename van het concentratievermogen
  • soepelheid van spieren en gewrichten
  • prikkeling van het zenuwstelsel
  • Minder verzuim voor bezoekjes aan fysiotherapie onder werktijd

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 massages per maand. Al na enkele behandelingen is het verschil merkbaar.

Wat kost stoelmassage?

Een massage bij ons kost slechts 14 tot 20 Euro en is belastingaftrekbaar. Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld 250 Euro per werknemer (bron:ArboNed). De volgende rekensom is dan eenvoudig gemaakt: als de stoelmassage minstens 1 ziektedag per werknemer per jaar voorkomt, is het al winstgevend om ons eens in de twee weken langs te laten komen! Een structurele toepassing van stoelmassages levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en de motivatie van uw personeel. Hierdoor zal uw onderneming eenvoudigweg beter functioneren. Voor contractafspraken geldt een aantrekkelijke korting.

Het formele standpunt van de belastingdienst over de fiscale aftrekbaarheid van stoelmassages kan worden toegelicht tijdens een eerste oriënterend gesprek.

 

Evenementen

De stoelmasseurs van KWIEK zijn ook in te zetten bij (grote) evenementen zoals popconcerten, culturele festivals, sportmanifestaties, braderieën, beurzen enz.

Wie doet het ook?

Veel bedrijven hebben de voordelen al ontdekt, zoals Philips, de Rabobank, Ohra, IZZ, IZA, SNS bank, Maassen consulting, Scholz Benelux, Miller Media, FireX, etc.

Sinds de introductie van stoelmassage in 1993 is de stoelmassage geïntroduceerd bij bedrijven, beurzen, conventies, congressen, health-clubs, winkelcentra, kapsalons, beautyfarms, sportscholen, vliegvelden en tal van andere locaties.

Stoelmassage is ook een welkome afwisseling bij cursussen of bijeenkomsten met personeel, management of uw zakenpartners, beurzen, evenementen of als geschenk aan uw relaties.

Meer info?

Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Wij komen graag bij u langs voor een proefmassage. Daarna bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf zoals tijdstip, tijdsduur van de massage, frequentie, kosten, ruimte en overige praktische zaken.