Stoelmassage

Wat is stoelmassage?

In 15 tot 20 minuten masseren wij uw medewerkers op een speciale massagestoel. We masseren het hoofd, de nek, schouders, rug, armen en handen. Zij kunnen hun kleding gewoon aanhouden en hoeven nergens naar toe. Wij geven de massages namelijk op uw bedrijf tijdens kantooruren.

Het is een preventieve massage om oa RSI klachten te voorkomen. De preventieve stoelmassage is een zeer effectieve manier om het lichaam in balans te brengen en is gebaseerd op drukpuntmassage (acupressuur) die ook wel Shiatsu wordt genoemd. Tevens worden de spieren die veel statisch belast worden tijdens bureauwerk gemasseerd.

Zijn er echter al bepaalde klachten dan kunnen we die ter plekke behandelen met massagetherapie. De massage zorgt ervoor dat uw medewerkers weer fit en ontspannen worden.

Waarom stoelmassage?

Iedereen heeft het tegenwoordig ontzettend druk. Deze drukte vraagt veel van lichaam en geest. Een te druk leven met stress of bijvoorbeeld een verkeerde lichaamshouding bij werk of hobby kunnen leiden tot klachten als: een stijve nek en schouders, rugklachten, hoofdpijn, vastzittende spieren, stijve gewrichten en RSI. Door regelmatige stoelmassage kunnen deze problemen voorkomen worden. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Het resultaat van een stoelmassage op regelmatige basis:

  • Lichamelijke en geestelijke fitheid
  • preventie van RSI
  • voorkomen of verminderen van stress en burnout
  • toename van het concentratievermogen
  • soepelheid van spieren en gewrichten
  • prikkeling van het zenuwstelsel

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 massages per maand. Al na enkele behandelingen is het verschil merkbaar.